قیچی قدیمی خانه را با 4 روش ساده در منزل تیز کنید!
به گزارش اخبار ورزش ها، قیچی یکی از کاربردی ترین وسایل موردنیاز در خانه است که با کندشدن آن تصمیم به خرید قیچی نو می کنید درصورتی که می توان با چند ترفند ساده قیچی را تیز کرد.

قبل از دورانداختن قیچی کهنه راهکارهایی که مجله اینترنتی دلتا در این مطلب برای تیزکردن قیچی خانگی آورده است را امتحان کنید.
روش های تیزکردن قیچی خانگی
قیچی های خانگی خیلی سریع کند و غیرقابل استفاده می شوند؛ ولی می توان آن ها را خیلی راحت تیز کرد.
روش اول: تیزکردن قیچی با کاغذ سنباده
یک تکه کاغذ سمباده را بردارید. اگر می خواهید لبه قیچی نرم تر و روان تر باشد، کاغذ بزرگ تری را انتخاب کنید و سپس کاغذ سمباده را از وسط تا بزنید، به طوری که لبه های سفت و خشن آن بیرون بزند و سپس از قسمت همان لبه های کاغذ که بیرون زده است آغاز به قیچی کردن کنید. این روش برای قیچی هایی مناسب است که میزان کندی آن ها معمولی است و به شدت کند نشده است. پس از اطمینان از تیز شدن قیچی حالا باید آن را تمیز کنید. لبه های قیچی را با استفاده از یک حوله کاغذی مرطوب تمیز کنید تا تکه های کاغذ سنباده از روی آن برداشته گردد و بتوانید از تیزی قیچی لذت ببرید.
روش دوم: تیزکردن قیچی با فویل آلومینیومی
یک تکه فویل آلومینیومی آماده کنید. حدود 10 الی 15 سانتی متر آن را از طول تا کنید و چند بار این کار را انجام دهید تا فویل آلومینیومی ضخیم گردد. هرچقدر که لایه های فویل آلومینیومی تازده شده زیادتر باشد، قیچی تیزتر خواهد شد. فویل را قیچی کنید. حالا فویل آلومینیومی را از طول برش دهید. به طوری که کل قیچی با فویل برخورد داشته باشد و از پایین تا بالای فویل را قیچی کنید. بسته به پهنای برش هایی که می زنید، قیچی شما تیزتر می گردد. اگر برای تیز کردن تیغه های قیچی بیش ازحد احساس خستگی می کنید مطلب اگر خسته هستید این بیماری ها را دارید! را حتما بخوانید.
روش سوم: تیزکردن قیچی با استفاده از سنگ تیز کننده
سنگ مخصوص را آماده کنید. یک عدد حوله زیر آن قرار دهید و کمی آن را با آب و روغن مخصوص مرطوب کنید که معمولاً روغن مخصوص آن در همان مغازه ها به فروش می رسد؛ اما معمولاً هر روغن و هر نوع آبی می تواند مفید واقع گردد. قطعات قیچی را از یکدیگر جدا کنید. دو تیغه قیچی را از هم جدا کنید و آن ها را به صورت جداگانه تیز کنید تا بتوانید راحت تر روی سنگ تیزکن بکشید. قسمت داخلی لبه قیچی را تیز کنید. یکی از لبه های قیچی را بردارید و آن را روی سنگ از قسمت داخلی قیچی قرار دهید. یعنی قسمتی که کاملاً صاف و هموار است. معمولاً با 10 الی 20 بار کشیدن قیچی روی سنگ تیزکن به نتیجه خوبی می رسید. این مرحله را برای لبه دیگر قیچی هم امتحان کنید.
روش چهارم: تیزکردن قیچی با پیچ گوشتی
یک عدد پیچ گوشتی آماده کنید. سعی کنید پیچ گوشتی را قیچی کنید و لبه های قیچی را اطراف پیچ گوشتی قرار دهید و تا جایی که می توانید آن ها را به یکدیگر نزدیک کنید. فشار کمی را اعمال کنید تا پیچ گوشتی بتواند قیچی را تیز کند. این فرایند را تا جایی انجام دهید که لبه ها به میزان دلخواهتان تیز گردد. حال باید با چند عدد دستمال کاغذی مرطوب لبه های قیچی را تمیز کنید.
پیشنهاد مطالعه: مطلب سرزمین مرموزی که زنانش مرد می شوند را بخوانید.
منبع: پیام دلتا