10 ترفند ساده برای پف کردن کیک خانگی

به گزارش اخبار ورزش ها، کیک و شیرینی خانگی یکی از راه های سریع برای داشتن یک عصرانه لذت بخش است. دانستن نکات مهم برای پف کردن کیک ها، برای هر خانمی بسیار سودمند خواهد بود.

10 ترفند ساده برای پف کردن کیک خانگی

کیک خانگی معمولا به خاطر طعم و مزه خاصش، هواداران زیادی دارد اما مهم ترین مشکل پخت کیک خانگی پف کردن کیک است. در ادامه چند نکته برای پف کردن کیک خانگی را به شما خواهیم گفت. با اخبار ورزش ها همراه باشید.

چند نکته برای پف کردن کیک خانگی

  • برای اینکه کیک اسفنجی گردد و خوب پف کند باید آردی را که استفاده می کنید چند بار الک کنید. بهتر است بکینگ پودر را ابتدا به آرد اضافه کنید و سپس با هم از صافی عبور دهید تا آرد کامل باز گردد.
  • قالب مناسب انتخاب کنید چون اگر مواد اولیه کیک نسبت به قالب کیک کم باشد کیک خوب پف نمی کند.
  • سفیده و زرده تخم مرغ را به دقت از هم جدا و مقداری شکر به سفیده تخم مرغ اضافه کنید و با همزن هم بزنید. باید توجه داشته باشید که جهت هم زدن نباید تغییر کند و تا آخر در یک جهت هم زده گردد.
  • دقت کنید اندازه روغن زیاد نگردد که پف کیک را می گیرد.
  • فر را 20 دقیقه قبل از استفاده در دمای 170 درجه روشن کنید تا به خوبی داغ گردد.
  • در زمان پخت کیک به هیچ عنوان در فر را باز نکنید چون جلوی پف کردن کیک را می گیرد.
  • باید تمام مواد را هنگام هم زدن به یک جهت هم بزنید زیرا یکی از مهم ترین دلایل پف نکردن کیک هم زدن آن در جهت های مختلف است.
  • قبل از پخت کیک تمام مواد را نیم ساعت در دمای محیط نگهداری کنید.
  • از بیکینگ پودر سالم و تازه بهره ببرید.
  • هنگام هم زدن شکر و زرده تخم مرغ به رنگ آن توجه کنید و وقتی رنگ آن بین سفید و کرمی شد دیگر آن را هم نزنید.

اگر به ترفندهای آشپزی علاقه دارید، 8 ترفند برای جلوگیری از شفته شدن برنج را بخوانید.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از کیک خانگی چیز کیک شکلاتی یخچالی را بخوانید.

منبع: پیام دلتا

به "10 ترفند ساده برای پف کردن کیک خانگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "10 ترفند ساده برای پف کردن کیک خانگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید