یک ترکیب غذایی ساده برای جلوگیری از سکته قلبی!
به گزارش اخبار ورزش ها، نتایج یک تحقیق نشان می دهد زنان بیشتر از مردان از مزایای خوردن پتاسیم موجود در آواکادو برای کاهش فشار خون بهره برده اند.

به گزارش اطلاعات آنلاین به نقل از دیلی میل، به گفته محققان ریختن آواکادو روی نان تست برای سلامت قلب زنان عالی است و جلوی سکته قلبی را می گیرد.
طبق مطالعه محققان هلندی، منتشر شده در مجله قلب اروپا، زنانی که بالاترین اندازه پتاسیم مصرفی را داشتند، پایین ترین سطح فشار خون را تجربه کردند. بر این اساس هر یک گرم افزایش پتاسیم روزانه با کاهش 2.4 میلیمتر جیوه در فشار خون مرتبط بود.
تجزیه و تحلیل جداگانه نشان داد شرکت نمایندگانی که بیشترین مصرف پتاسیم را داشتند، 13 درصد کمتر از افرادی که کمترین مصرف پتاسیم را داشتند، دچار حمله قلبی یا سکته مغزی شدند.
پروفسور لیفرت وگت، متخصص در مرکز پزشکی دانشگاه آمستردام گفت یافته های ما نشان می دهد رژیم غذایی سالم برای قلب فراتر از محدود کردن نمک و افزایش پتاسیم است. بر این اساس شرکت های مواد غذایی می توانند نمک استاندارد مبتنی بر سدیم را با نمک مبتنی بر پتاسیم در غذاهای تولید شده تعویض نموده تا به سلامت قلب یاری نمایند.
محققان این تحقیق 25 هزار نفر را برای 20 سال مورد آنالیز قرار دادند و افراد بین 40 تا 79 سال سن داشتند و بر اساس اندازه پتاسیمی که در روز می خورند از کم تا زیاد گروه بندی شدند. طبق دستور سازمان جهانی بهداشت بزرگسالان باید روزانه 3.5 گرم پتاسیم بخورند.
پتاسیم در آواکادو بیشترین و در موز نیز فراوان وجود دارد و زنان بیشتر از مردان در این تحقیق جواب داده و از مزایای خوردن پتاسیم و کاهش فشار خون بهره بردند. هر یک گرم پتاسیم اضافی مصرف شده در روز، تقریباً یک آووکادو (975 میلی گرم)، با کاهش 2.4 میلی متر جیوه در فشار خون سیستولیک مرتبط بود.
اندازه مشابهی نیز در سه موز یا سه فنجان شیر (هر کدام 375 میلی گرم) یافت شد. پتاسیم به بدن یاری می نماید تا سدیم بیشتری را به وسیله ادرار دفع کند و تعادل مایعات را در بدن کنترل کند.
منبع: فرارو