گزارش پراکندگی جغرافیایی کسب و کارهای مجازی منتشر شد
به گزارش اخبار ورزش ها به نقل از اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی، این گزارش با هدف نشان دادن پراکندگی پروانه های صادر شده جهت شناخت بهتر اکوسیستم کسب و کارهای آنلاین در کل کشور و همینطور آنالیز علایق و میزان تمایل جمعیت در هر اقلیم به موضوعات مختلف کسب وکار ها جمع آوری شده است.
در این گزارش به پراکندگی به تفکیک هر استان پرداخته شده و هر استان به صورت مجزا مورد آنالیز قرار داده شده است.
اتحادیه کسب و کارهای مجازی در راستای تحقق ماده 87 قانون نظام صنفی از آبان ماه سال 1396 در جهت حمایت از کسب وکار های اینترنتی کشور، تسهیل و تسریع بخشیدن در رشد و توسعه کسب وکارهای این حوزه شروع به کار نموده است.
آنالیز ها نشان می دهد که از آبان 96 تا شهریورماه 99، حدود یک هزار و 847 پروانه برای کسب وکارهای مجازی صادر شده است و صنف پوشاک بیشترین تعداد پروانه کسب و کارهای فضای مجازی را به خود اختصاص داده است.
این گزارش حاکی از آن است که بیشترین کسب و کارهای فضای مجازی از نظر پراکندگی جغرافیایی در تهران، اصفهان، البرز، فارس و خراسان رضوی مشغول به فعالیت هستند و کسب و کارهای مجازی در استان های زنجان، لرستان، کهگیلویه بویراحمد، ایلام، اردبیل و سیستان و بلوچستان از رونق کمی برخوردار است.
از میان یک هزار و 847 پروانه کسب و کار مجازی در کشور، بیشترین پروانه کسب برای آقایان صادر شده و تنها تعداد 199 کسب وکار برای متقاضیان زن صادر شده است.
آنالیز رسته های مختلف فعالیت کسب و کارهای مجازی در کشور نشان می دهد که بیش از 43 درصد از این پروانه ها توسط رسته های عرضه کالا و خدمات در فروشگاه های مجازی دریافت شده و عرضه خدمات در یک گروه خاص در فروشگاه های مجازی، کمترین پروانه فعالیت را دریافت نموده اند.
در این میان فروشگاه های پوشاک، کیف و کفش، سیسمونی، لوازم خانگی و لوازم سفر با حدود 18.9 درصد فراوانی، بیشترین تعداد پروانه را دریافت نموده اند و پس از آن نیز کسب وکارهای مجازی در حوزه فروش محصولات دیجیتال و لوازم برقی در صندلی بعدی قرار دارند.
جزئیات بیشتری از این گزارش در سایت اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی در دسترس واقع شده است.
منبع: خبرگزاری مهر