طرز تهیه خامه کیک با نشاسته ، سریع و راحت
به گزارش اخبار ورزش ها، خامه کیک با نشاسته یکی از چاشنی های کیک اسفنجی است که کوچک و بزرگ آن را می پسندند. با این وجود بعضی از افراد کیک های خود را کم خامه یا بدون خامه درست می نمایند. در این صورت طرز تهیه کیک ساده اسفنجی برترین گزینه برای آن ها می تواند باشد. خامه کیک به راحتی و با دم دستی ترین مواد در منزل آماده می گردد. در مطالب قبلی روش های متفاوتی از تهیه آن را بیان نموده ایم اما این بار نوبت به طرز تهیه خامه کیک با نشاسته می رسد تا خیلی راحت و سریع آن را در منزل آماده کنید.
مواد لازم برای تهیه خامه کیک با نشاسته
- خامه فر م گرفته سرد سه فنجان
- شکر یک سوم فنجان
- نشاسته ذرت یک قاشق غذاخوری
- وانیل یک و یک دوم قاشق چای خوری وانیل
طرز تهیه خامه کیک با نشاسته
1. مواد را با یکدیگر مخلوط کنید
در اولین مرحله از طرز تهیه خامه کیک با نشاسته احتیاج است که یک قابلمه مناسب انتخاب تا شکر و نشاسته را در آن مخلوط کنید. بعد از مخلوط کردن این دو، مقداری خامه فرم گرفته به آن اضافه کنید. حرارت را کمی زیاد کنید تا مخلوط به جوش بیاید. مخلوط را به مدت پنج دقیقه مدام هم بزنید تا به غلظت برسد. حال مخلوط را برای خنک شدن کنار بگذارید. 30 دقیقه زمان مناسبی برای این حجم از خامه است. شما برای تزئین و لایه میانی کیک های اسفنجی تان طرز تهیه خامه کیک با خامه صبحانه را هم می توانید امتحان کنید.
2. مواد دیگر را اضافه کنید
در دومین مرحله از طرز تهیه خامه کیک با نشاسته با یاری هم زن پایه دارتان، دو و یک دوم فنجان خامه غلیظ به جای مانده را هم بزنید. باید آن قدر به هم زدن ادامه دهید که خامه کف کند. حال مخلوط شکر و خامه سرد شده را به ظرف اضافه کنید. مجدد مخلوط را با دور میانه بزنید تا قله های نرمی در ظرف شکل بگیرد. حال خامه با نشاسته شما آماده است اما اجازه دهید کامل سرد گردد. هنگامی که خامه شما به خوبی می ایستد و فرم می گیرد دیگر به هم زدن آن ادامه ندهید. به یاد داشته باشید بعد از سرد شدن خامه بلافاصله از آن بهره ببرید. طرز تهیه خامه کیک با سفیده تخمه مرغ را هم امتحان کنید.
خامه کیک را به راحتی و سریع با نشاسته در منزل برای کیک هایتان تهیه کنید.
نکات تکمیلی برای آماده کردن خامه با نشاسته
اصلی ترین مواد در تهیه کیک، خامه است پس باید تمام دقت خود را در آماده کردنش به کار ببندید. در ادامه به نکاتی اشاره خواهیم کرد که به پخت بهتر آن یاری می نماید.
در تهیه خامه چه نکات مهمی را باید در نظر گرفت؟
مهم ترین نکته که برای تهیه این چاشنی خوشمزه باید در نظر بگیرید تمیزی و خشک بودن ظرف و پره های هم زن است. برای تهیه خامه با نشاسته در فصل گرما بهتر است کاسه هم زن و پره ها را قبل از استفاده 30 دقیقه در فریزر بگذارید. با این کار سرما را به خود جذب نموده و از شل شدن خامه جلوگیری می گردد.
برای شل نشدن خامه کیک چه می توان کرد؟
در صورت استفاده از خامه قنادی، چربی آن باید بالای 30 درصد باشد. بعد از خرید سریع آن را داخل فریزر بگذارید. برای نگه داشتن سرما بهتر است از ظرف روحی، استیل یا بلوری بهره ببرید. نکته دیگر آن که خامه را در یک جهت هم بزنید تا شل نشده و فرم آن از بین نرود.
نشانه های فرم گرفتن خامه چیست؟
اگر بار اول تان است که در منزل خامه آماده می کنید بهتر است موارد زیر را در نظر داشته باشید:
1. خامه در ظرف جمع می گردد و به سمت هم زن حرکت می نماید.
2. خامه به اطراف ظرف پرت می گردد.
از این دستور در تهیه چه کیک های می توان استفاده کرد؟
خامه را می توانید برای تزئین لایه های میانی کیک و کاور آن به راحتی بهره ببرید. مهم نیست شما آن را با سفیده تخمه مرغ درست می کنید یا نشاسته ولی به راحتی می توانید در دستورهای بسیاری آن را به کار ببرید. طرز تهیه کیک اسفنجی خامه ای و طرز تهیه کیک اسفنجی بدون همزن برقی و فر مثال های بارزی از آن هستند.
منظور از تشکیل قله در تهیه این چاشنی خوشمزه چیست؟
در طرز تهیه خامه کیک با نشاسته هنگامی که شما هم زن را از خامه خارج نموده و بیرون می آورید اگر خامه به شکل قله به آن چسبیده باشد به آن قله نرم Stiff Peaks و در صورتی که خامه شما شکل تپه ای به خود گرفته باشد به آن Soft Peaks می گویند. در هر دو صورت خامه تان آماده است.
برترین مدت زمان نگه داری خامه کیک چقدر است؟
بعد از تهیه خامه کیک با نشاسته بهتر است بلافاصله آن را بهره ببرید. با این حال می توانید به جای مانده آن را برای 24 ساعت در یک ظرف دردار در یخچال نگه داری کنید. ممکن است بعد از گذشت 24 ساعت فرم و شکل خامه به هم بخورد و کمی آبکی گردد پس برای استفاده مجدد آن را با هم زن بزنید.
آیا از این دستور برای تزئین کاپ کیک هم می توان استفاده کرد؟
بله. شما با دستور تهیه خامه با نشاسته می توانید روی کاپ کیک هایتان را تزئین نموده و خوشمزگی آن را دو برابر کنید. ناگفته نماند که در صورت تمایل می توانید چند قطره رنگ خوراکی در مرحله آخر به خامه تان اضافه کنید و با رنگ های متفاوت و زیبا آن را سرو کنید. شما با تهیه سس شکلاتی و مخلوط کردن آن با خامه هم می توانید کاپ کیک ها را به زیبایی تزئین کنید. طرز تهیه سس شکلاتی برای روی کیک و طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی خیس را در کتاب کاله بخوانید.
منبع: کتاب کاله