ساخت دست مصنوعی با استخوان و تاندون برای اولین بار، عکس

به گزارش اخبار ورزش ها، دیجیاتو نوشت: محققان دانشگاه دولتی ETH زوریخ همراه با یک استارتاپ آمریکایی به نام Inkbit برای اولین بار یک دست رباتیک را به طور کامل با استخوان و تاندون های خود ساخته اند که پیشرفت بزرگی در زمینه فناوری چاپ سه بعدی محسوب می گردد.

ساخت دست مصنوعی با استخوان و تاندون برای اولین بار، عکس

هرکدام از بخش های مختلف این دست رباتیک از پلیمرهای متفاوتی ساخته شده است که از نظر نرمی و استحکام با یکدیگر تفاوت دارند. بعلاوه برای ساخت آن از یک تکنیک اسکن لیزری تازه استفاده شده است که به چاپگرهای سه بعدی اجازه می دهد تا پلاستیک های ویژه ای با کیفیت الاستیک ایجاد نمایند.

استفاده از تکنیک چاپ تازه برای ساخت دست رباتیک

روش چاپ تازه در مقایسه با پروژه های استاندارد، مزیت هایی مانند افزایش دوام و افزایش خواص الاستیک را به همراه دارد و در زمینه ساخت ربات های نرم و پروتز نیز می تواند فرصت های تازهی را به همراه داشته باشد. بعلاوه این فناوری به دانشمندان اجازه می دهد تا مانند دست رباتیک اشاره شده این گزارش، طبیعت را با دقت بیشتری شبیه سازی نمایند.

  • کشف موجودی شگفت انگیز با نقوش هیروگلیفی در تپه های شنی ایران/ عکس

  • اگر انسان چنین قدرتی داشت، شاتل فضایی را بلند می کرد!/ قدرتمندترین جاندار جهان

  • این آیفون 16 است/ یک جهان تفاوت با آیفون های قبلی

رابرت کاتزشمان، پروفسور حوزه روباتیک ETH زوریخ می گوید: ربات های ساخته شده از مواد نرم، مانند دستی که ما ساخته ایم، نسبت به ربات های معمولی ساخته شده از فلز مزایایی دارند. با توجه به نرمی آن ها، هنگام کار با انسان خطر آسیب کمتری وجود دارد و برای جابه جایی کالاهای شنماینده مناسب تر هستند.

استارت آپ Inkbit وابسته به دانشگاه MIT به توسعه این فناوری پرینت سه بعدی یاری نموده است و هم اکنون در حال آنالیز روش های کسب عایدی به وسیله آن است. این شرکت به زودی فروش چاپگرهای تازه خود را به تولیدنمایندگان شروع می نماید و اشیاء پیچیده پرینت سه بعدی شده با این فناوری را نیز به شرکت های کوچک تر می فروشد.

5858

منبع: خبرآنلاین

به "ساخت دست مصنوعی با استخوان و تاندون برای اولین بار، عکس" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ساخت دست مصنوعی با استخوان و تاندون برای اولین بار، عکس"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید