ببینید ، کاربرد انواع پیاز که نمی دانستید

به گزارش اخبار ورزش ها، پیازه و نیازه! این جمله را حتما از بلندگوی دستی فروشندگان دوره گرد تره بار شنیده اید. جایگاه پیاز در غذاهای ایرانی بسیار ویژه است و تقریبا هیچ خانه ایرانی وجود ندارد که سبد پیازهای آشپزخانه اش خالی بماند.

ببینید ، کاربرد انواع پیاز که نمی دانستید

به گزارش اخبار ورزش ها آنلاین، در ایران پیاز قرمز یا بنفش محبوبیت خاصی بین آشپزها دارد. رنگ و طعم این پیاز کمی متفاوت و البته تند است و بیشتر برای سرخ کردن به کار می رود و زمان محدودی هم برای عرضه دارد.

طعم شیرین پیاز قرمز شگفت انگیز است و این پیاز حاوی 10 درصد ویتامین C و ترکیبات آنتی اکسیدانی است و در تهیه ترشی هم نتیجه مجذوب کنندهی ایجاد می نماید. پیاز شیرین طعم ملایم تر و آب دارتر و بوی کمتری دارد. پوست این پیاز مایل به زرد و در داخل سفید است.

هر زمان که می خواهید پیازی را برای دستور غذا انتخاب کنید، همواره سراغ پیاز زرد بروید، زیرا این پیازها برای پخت و پز برترین هستند. دوام بیشتری دارند و به غذا لعاب خاصی می دهند.

پیاز سفید پوستی کاغذی دارد و رنگ داخلی آن سفید است؛ طعم شیرینی دارد اما زودتر از سایر پیازها خراب می گردد. این پیاز استفاده های مختلفی دارد اما طعم شیرین و بافت ترد آن برای سالاد و سفره مجذوب کننده است.

شالت یا موسیر که به پیاز فرانسوی هم معروفیت دارد در کنار عطر خاصی که دارد برای تزئین و سبک های تازه گارنیش غذا کاربرد خاصی دارد.

شالت ترکیبی از سیر و پیاز است و هم به صورت خام و هم پخته مصرف می گردد. بافت تردی دارد و در کنترل سطح قند خون، آلرژی و بهبود گردش خون عالی عمل می نماید.

منبع: همشهری آنلاین

به "ببینید ، کاربرد انواع پیاز که نمی دانستید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ببینید ، کاربرد انواع پیاز که نمی دانستید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید