ببینید ، کاربرد انواع پیاز که نمی دانستید
به گزارش اخبار ورزش ها، پیازه و نیازه! این جمله را حتما از بلندگوی دستی فروشندگان دوره گرد تره بار شنیده اید. جایگاه پیاز در غذاهای ایرانی بسیار ویژه است و تقریبا هیچ خانه ایرانی وجود ندارد که سبد پیازهای آشپزخانه اش خالی بماند.

به گزارش اخبار ورزش ها آنلاین، در ایران پیاز قرمز یا بنفش محبوبیت خاصی بین آشپزها دارد. رنگ و طعم این پیاز کمی متفاوت و البته تند است و بیشتر برای سرخ کردن به کار می رود و زمان محدودی هم برای عرضه دارد.
طعم شیرین پیاز قرمز شگفت انگیز است و این پیاز حاوی 10 درصد ویتامین C و ترکیبات آنتی اکسیدانی است و در تهیه ترشی هم نتیجه مجذوب کنندهی ایجاد می نماید. پیاز شیرین طعم ملایم تر و آب دارتر و بوی کمتری دارد. پوست این پیاز مایل به زرد و در داخل سفید است.
هر زمان که می خواهید پیازی را برای دستور غذا انتخاب کنید، همواره سراغ پیاز زرد بروید، زیرا این پیازها برای پخت و پز برترین هستند. دوام بیشتری دارند و به غذا لعاب خاصی می دهند.
پیاز سفید پوستی کاغذی دارد و رنگ داخلی آن سفید است؛ طعم شیرینی دارد اما زودتر از سایر پیازها خراب می گردد. این پیاز استفاده های مختلفی دارد اما طعم شیرین و بافت ترد آن برای سالاد و سفره مجذوب کننده است.
شالت یا موسیر که به پیاز فرانسوی هم معروفیت دارد در کنار عطر خاصی که دارد برای تزئین و سبک های تازه گارنیش غذا کاربرد خاصی دارد.
شالت ترکیبی از سیر و پیاز است و هم به صورت خام و هم پخته مصرف می گردد. بافت تردی دارد و در کنترل سطح قند خون، آلرژی و بهبود گردش خون عالی عمل می نماید.
منبع: همشهری آنلاین