منوی غذایی مسافران فرست کلاس و عادی کشتی تایتانیک

به گزارش اخبار ورزش ها، با وجود اینکه کشتی تایتانیک در حدود 104 سال قبل غرق شده، ولی بعضی موارد در طول قرن گذشته همچنان بدون تغییر مانده است؛ از جمله مسائلی که تا به امروز دستخوش تغییر نشده فاصله طبقاتی و امتیازهای بین مسافران فرست کلاس و عادی است. برای مشاهده منوی غذایی مسافران و سالن های غذاخوری آن ها در بخش های مختلف کشتی تایتانیک در ادامه همراه خبرنگاران باشید

منوی غذایی مسافران فرست کلاس و عادی کشتی تایتانیک

کشتی رویایی تایتانیک، کشتی بخار بزرگی بود که در اثر برخورد با کوه یخ غرق شد و تعداد بی شماری از مسافران و خدمه آن جان خود را از دست دادند. از نکته های جالب توجه در خصوص مسافران کشتی تقسیم بندی آن ها به گروه های فرست کلاس، درجه یک، دو و سه است، زیرا این مسافران بنا به گروه خود در طول سفر از امتیازهای متفاوتی برخوردار بودند .

تفکیک مسافران به نحوی اعمال شده بود که افراد متعلق به گروه های پایین تر در طبقه های پایین کشتی و افراد طبقه مرفه در قسمت های بالایی کشتی مستقر شدند. از جمله نکته های قابل توجه در این طبقه بندی معین منوی غذایی مجزا برای هر گروه از مسافران بود. برای مثال، مسافران طبقه فرست کلاس از غذاهای ویژه ای مانند خوراک تخم مرغ ( Egg A LArgenteuil) مرغ مریلند، سوپ فرمیه (Consomme Fermier) و سایر غذاهای ویژه فرانسوی برخوردار بودند، درحالی که غذاهای سرو شده برای مسافران درجه دو محدود به خوراک گوشت بره، پودینگ آلو و بستنی آمریکایی بود. البته این موارد در مقایسه با منوی غذایی مسافران درجه سه مانند خورشت انجیر، حریره و بیسکویت بسیار خوب به نظر می رسد. هرچند مسافران درجه سه تایتانیک نسبت به افرادی که امروزه در بخش عادی پروازها سفر می نمایند، از وضع بهتری برخوردار بوده اند، زیرا در بیشتر پروازهای برای مسافران بخش عادی هیچ گونه غذایی سرو نمی گردد. .

غذاخوری فرست کلاس کشتی تایتانیک

غذاخوری درجه دو کشتی تایتانیک

غذاخوری درجه سه کشتی تایتانیک

منوی درجه یک

منوی صبحانه درجه دو

منوی شام درجه دو

منوی درجه سه

منبع: کجارو / boredpanda.com

به "منوی غذایی مسافران فرست کلاس و عادی کشتی تایتانیک" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "منوی غذایی مسافران فرست کلاس و عادی کشتی تایتانیک"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید